Consulteu els suggeriments del dia escrits als miralls del restaurant!
Cada migdia de dilluns a divendres, oferim un menú amb un primer, un segon plat i un postre, tot a escollir, amb vi de la casa, pa i aigua o beguda per 17 (IVA inclòs).
Podeu disfrutar del Naguabo a casa amb la carta de menjar i beure per a emportar: carns a la brasa, pizzes, vins i molt més.
Amanida verda Enciams variats, tomàquet, pebrot vermell, olives, pastanaga, blat de moro, ceba i espàrrecs |
Amanida de tomàquet, formatge fresc i anxoves del Cantàbric Tomàquet, formatge fresc, anxoves del Cantàbric, orenga i olives |
Amanida de tomàquet i mozzarella
Tomàquet, mozzarella de búfala, rúcula i orenga |
Amanida de formatge roquefort i nous
Enciam, salsa de formatge roquefort i nous |
Amanida Cèsar
Enciam, pollastre, formatge parmesà, salsa cèsar i crostonets de pa |
Amanida amb formatge de cabra gratinat
Enciams variats, formatge de cabra, panses, pinyons i vinagreta de mòdena |
Amanida d'ous Cardinale
Enciam, ou dur, préssec en almívar, tonyina, ceba i salsa rosa |
Amanida de pasta
Enciam, pasta tricolore, pernil dolç, tonyina, olives, formage fresc, tomàquet i salsa rosa |
Anxoves del Cantàbric |
Pernil Ibèric de glà Gran Reserva "Joselito" |
Assortit d'embotits casolans |
Gambetes salades cuites amb maionesa |
Escalivada al forn de llenya
Pebrot, albergínia, ceba i tomàquet al forn de llenya |
Carpaccio de vedella amb formatge parmesà i rúcula
Filet de vedella, rúcula, formatge parmesà i oli d'herbes |
Coca de pebrot escalivat al forn de llenya i anxoves del Cantàbric |
Coca de fuet |
Coca de formatge Manxego |
Sopa de la casa
Brou amb cigrons, galets, pilota i botifarra negra |
Sopa de ceba
Brou amb ceba, ou, pa torrat i formatge ratllat |
Trinxat de verdures amb cansalada
Col i patata bullides, xafades i fregides acompanyat de cansalada i allioli |
Calamars a l'andalusa |
Pop a la gallega
Patata, pop i pebre vermell dolç |
Patates braves |
Croquetes casolanes de pollastre i pernil |
Croquetes casolanes de bacallà |
Xampinyons arrebossats amb salsa tàrtara |
Cargols a la llauna |
Formatge Provolone amb verdures |
Assortit de verdures a la brasa |
Carxofes saltades amb pernil Ibèric de glà (només temporada) |
Carxofes a la brasa (només temporada) |
Calçots a la brasa (només temporada) |
Espàrrecs verds a la brasa |
Gírgoles saltades amb all i julivert |
Pasta a la carbonara (espaguetis o macarrons) |
Pasta a la bolonyesa casolana (espaguetis o macarrons) |
Pasta a l'Arrabbiata casolana (picant) (espaguetis o macarrons) |
Pasta al pesto casolà (espaguetis o macarrons) |
Tortellini fets a mà la crema |
Pasta saltada amb gambes i llanegues (bolets) |
Ous estrellats amb pernil serrà |
Truita de mongetes del Ganxet i botifarra negra de la Garriga |
Remenat d'ous amb espàrrecs verds naturals, gambes i alls tendres |
Aletes de pollastre amb salsa picant |
Trio d'hamburguesetes
amb salsa al pebre verd, salsa de formatge Roquefort i ceba confitada |
La nostra clàssica hamburguesa al forn
amb salsa de xampinyons, salsa al pebre verd o salsa de mostassa (salses casolanes) |
Pollastre "al ajillo" |
Escalopa de vedella a la bolonyesa |
Escalopa de vedella "cordon bleu" |
Conillet saltat amb alls tendres i patates naturals |
Pop a la brasa |
Empanada casolana picant del Naguabo
Carn picada de vedella picant, ou dur picat i olives |
Pizza Margarita
Pernil dolç, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza de pernil Ibèric
Pernil ibèric de glà, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza de foie i pernil d'ànec
Foie, pernil d'ànec, formatge Taleggio, xampinyons, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza de pebrots
Pebrot escalivat, ceba, olives, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza mallorquina
Sobrassada, anxoves, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza cozza curiozza
Pinya, pernil serrà, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza Belulla
Xampinyons, tàperes, pernil dolç, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza d'espinacs
Espinacs, beixamel, pinyons, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza Bellavista
Carn picada, xampinyons, tàperes, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza anglesa
Bacon, ou ferrat, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza de pollastre
Pollastre filetejat, blat de moro, ceba, bacon, salsa picant, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza Empuriabrava
Gambes, tonyina, anxoves, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza Tutifututti
Xampinyons, ou dur, pernil dolç i serrà, pèsols, espinacs, tonyina, olives, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza picant
Carn picada, bitxo, olives, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza molongui
Dàtils, bacon, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza Granollers
Salami, pebrot, anxoves, xampinyons, olives, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza vegetal
Pebrot, xampinyons, ceba, pèsols, espinacs, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza Naguabo
Salmó fumat, gambes, caviar, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza Bananas
Formatge gruyère, pernil dolç, plàtan, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza 4 formatges
Formatges parmesà, gruyère, roquefort i danès, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza Roquefort
Formatge roquefort, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza pesto
Espàrrecs verds, alberg�nia, carbassó, pesto, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza barbacoa
Carn picada, bacon, ou dur, ceba, xampinyons, salsa barbacoa, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza Gran Centre
4 formatges, ceba, tonyina, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza Singapur
Pollastre al forn filetejat, sofregit de ceba, xampinyons, all i julivert, curry, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza Fransuas
Espinacs, beixamel, formatge roquefort, gambes, pinyons, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza Garriga
Botifarra blanca i negra, ceba, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Pizza d'alls tendres
Alls tendres, olives, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Calzone
Pernil dolç, ou fregit, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Gruyère Calzone
Tomàquet en rotllana, formatge gruyère, pernil dolç, tomàquet, mozzarella, orenga i pebre |
Empanada picant del Naguabo |
Peus de porc |
Botifarra de La Garriga |
Botifarra negra de La Garriga |
Assortit de botifarres amb mongetes del Ganxet
inclou varietats d'ou, negra i del perol |
Ronyons de xai |
Galtes de porc |
Pollastre (pit o cuixa) |
Conillet tendre |
"Asado de tira" ("churrasco") |
Costelles i mitjanes de xai |
Llom de porc |
Pinxo del Naguabo
Pollastre, llonza llaminera, cansalada, botifarra, pebrot i ceba |
Graellada de carn
Conill, llom, botifarra, pollastre i xai |
Entrecot de vedella (tall amb os) |
Entrecot de bou (tall amb os) |
Magret d'ànec |
Costella de porc del Naguabo (adobada) |
Filet de vedella |
Albergínies a la brasa |
Gírgoles saltades amb all i julivert |
Mongetes del Ganxet |
Espàrrecs verds a la brasa |
Patates al caliu |
Patates fregides naturals tallades per nosaltres |
Pebrot escalivat |
Panotxa a la brasa |
Espàrrecs verds a la brasa |
Verdures de temporada |
Crema catalana |
Pastís de formatge amb xocolata calenta |
Pastís de xocolata Sacher |
Maduixetes del bosc amb crema cremada |
Tarta tatín amb crema de vainilla |
Suc de taronja amb gelat de vainilla |
Gelat de iogurt amb crema de maduixes |
Gelat de vainilla amb mel i nous |
Gelats sense sucre |
Sorbet de llimona |
Sorbet de mandarina |
Flam amb nata |
Profiteroles amb xocolata |
Mel i mató |
Formatge mogent amb codony |
Formatge Manxego |
Postre de músic amb moscatell |
Pizza de xocolata |
Fruita del temps |
Macedònia de fruites natural |
Negres. |
Vi de la casa |
D.O. PENEDÈS |
Torres Sangre de Toro - Garnatxa i Mazuelo |
L'Era - 85% Cabernet, 15% Merlot |
D.O. COSTERS DEL SEGRE |
Raimat Abadia - Cabernet sauvignon, Merlot i Tempranillo |
Llebra - Ull de llebre |
Castell del Remei Gotim Bru - Tempranillo, Merlot, Garnatxa i Cabernet |
D.O. MONTSANT |
Clos del gos - Garnatxa, Samsó i Syrah |
Fra Guerau Criança - Garnatxa negra i altres |
Brunus - Carinyenes velles i altres |
D.O. PRIORAT |
Les cousins - Garnatxa, Carinyena i Cabernet |
Mas de Subira Criança - Garnatxa, Carinyena i Cabernet sauvignon |
D.O. TERRA ALTA |
Somdinou - Samsó 100% |
D.O. PLA DE BAGES |
3 nits d'urpina - Merlot 100% |
D.O. RIBERA DEL DUERO |
Protos Roble Collita - Tinta del país |
Protos Criança - Tinta del país |
Pago Capellanes - Tinta del país, Cabernet sauvignon i Merlot |
Pesquera Criança - Tinta del país |
D.O. RIOJA |
Marqués de Arienzo Criança - Tempranillo, Graciano i Mazuelo |
Azpilicueta Criança - Tempranillo, Graciano i Mazuelo |
Luis Cañas Criança - Tempranillo i Garnatxa |
Ramón Bilbao Criança - Tempranillo |
Muga Criança - Tempranillo, Graciano, Mazuelo i Garnatxa |
Basagoiti Criança - Tempranillo |
Viña Albina Reserva - Tempranillo, Graciano i Mazuelo |
Remelluri Reserva - Tempranillo, Graciano i Garnatxa |
D.O. SOMONTANO |
Cojón de gato - Merlot, Syrah i Cojón de gato |
D.O. ITALIA |
Lambrusco Ca'De'Medici - Reggiano |
Blancs. |
Vi de la casa |
D.O. ITALIA |
Moscato Galla |
D.O. ALELLA |
Marqués de Alella Clàssic - Pansa blanca |
D.O. PENEDÈS |
Miranius (Recaredo) - Xarel·lo |
Petit Caus Blanc - Xarel·lo, Macabeu, Moscatell i Chardonay |
Torres Viña Sol - Parellada |
Torres Viña Esmeralda - Moscatell i Gewürstranimer |
Gramona Moustillant - Parellada |
Ermita d'Espiells - Macabeu, Xarel·lo i Parellada |
D.O. EMPORDÀ |
Blanc Pescador - Macabeu i Garnatxa blanca |
D.O. RUEDA |
Perro verde - Verdejo |
Bornos - Verdejo |
D.O. RIAS BAIXAS |
Leira - Albariño 100% |
Rosats. |
Vi de la casa |
D.O. COSTERS DEL SEGRE |
Raimat - Cabernet sauvignon i Merlot |
D.O. PENEDÈS |
Torres de Casta - Garnatxa i Carinyena |
D.O. EMPORDÀ |
Cresta Rosa - Garnatxa, Tempranillo i Carinyena |
D.O. RIOJA |
Muga - 60% Garnatxa, 35% Viura, 10% Tempranillo |
D.O. PlA DE BAGES |
Abadal Rosat - Cabernet sauvignon |
D.O. PORTUGAL |
Mateus Rosé |
D.O. CASTILLA |
Sospechoso - Bobal i Tempranillo |
D.O. ITÀLIA |
Lambrusco Ca'De'Medici Rosato - Salomino |
Caves. |
D.O. PENEDÈS |
Parxet Brut Reserva - Pansa blanca, Macabeu i Parellada |
Parxet Brut Nature - Pansa blanca, Macabeu i Parellada |
Pere Ventura Brut Tresor - Xarel·lo, Macadeu i Parellada |
Pere Ventura Brut Reserva - Xarel·lo, Macadeu i Parellada |
Recadero Brut Nature - Xarel·lo, Macabeu i Parellada |
Codorniu 1551 Brut Nature - Xarel·lo, Macabeu i Parellada |
Juve i Camps Reserva de la Familia - Xarel·lo, Macabeu i Parellada |
Torello Brut Nature - Xarel·lo, Macabeu i Parellada |
Llopart Brut Nature - Xarel·lo, Macabeu i Parellada |
Sangries. |
Sangria de vi (feta a casa) |
Tisana de cava (Sangria de cava, feta a casa) |