Pregunteu pels plats del dia i de temporada!
Amanida verda
Enciams variats, tomàquet, pebrot vermell, olives, pastanaga, blat de moro, ceba i espàrrecs
Amanida de tomàquet, formatge fresc i anxoves
Tomàquet, formatge fresc, anxoves, orenga i olives
Amanida de tomàquet i mozzarella
Tomàquet, mozzarella de búfala, rúcula i orenga
Amanida de formatge roquefort i nous
Enciam, salsa de formatge roquefort i nous
Amanida Cèsar
Enciam, pollastre, formatge parmesà, salsa cèsar i crostonets de pa
Amanida amb formatge de cabra gratinat
Enciams variats, formatge de cabra, panses, pinyons i vinagreta de mòdena
Amanida d'ous Cardinale
Enciam, ou dur, préssec en almívar, tonyina, ceba i salsa rosa
Amanida de pasta
Enciam, pasta tricolore, pernil dolç, tonyina, olives, formage fresc, tomàquet i salsa rosa
Anxoves del Cantàbric
Pernil Ibèric de glà Gran Reserva "Joselito"
Assortit d'embotits casolans
Gambetes salades cuites amb maionesa
Escalivada al forn de llenya
Pebrot, albergínia, ceba i tomàquet al forn de llenya
Carpaccio de vedella amb formatge parmesà i rúcula
Filet de vedella, rúcula, formatge parmesà i oli d'herbes
Coca de pebrot escalivat i anxoves del Cantàbric
Coca de fuet
Coca de formatge Manxego